Velkommen til vores vores genoptrænings-bibliotek med genoptræning til skader samt forebyggende programmer. Læs og se videoer om skader, forstå symptomerne og se hvilke behandlingsteknikker der kan anvendes, for at komme hurtig tilbage efter en skade. Men endnu vigtigere, få den rette genoptræning serveret på video program for program. En genoptræning som tager udgangspunkt i skaden, men som også tager hånd om eventuelle årsager til skaden. På den måde får man den komplette genoptræning af enhver skade.

Hvor gør det ondt?

Er din skade ikke i menuen? Eller har du et spørgsmål kan du kontakte Recover Gym

Generelt om genoptræning og skader:

Inden start af et genoptræningsforløb bør du sikre dig at din skade er korrekt vurderet. Og at du derved ikke påbegynder genoptræning på knoglebrud, sygdoms årsager eller andet.

Se denne video for at få en lille forståelse for, hvordan skader kan opstå? Og føre til smerte globalt i kroppen! Et forhold vi er opmærksomme på i vores tilgang til genoptræning. Recover Gym’s eksperter på behandling og træning står ligeledes til rådighed, til at hjælpe dig med spørgsmål. Kontakt Recover Gym’s ekspert.

Behandlings og genoptrænings faser af skader:

0-48 timer

Den akutte fase

Den akutte fase er de første 0-48 timer. Gennemføres denne fase korrekt, særligt fra det sekund skaden sker, så kan skades perioden i bedste tilfælde halveres. Men vidste du at brug af is ikke altid gavner helingsprocessen og derfor ikke bør bruges til alle akutte skader? Det forlænger den nemlig!

Læs mere her.

2-100 dage

Den sub akutte fase

I denne fase er det altafgørende at skaden behandles og genoptrænes  korrekt. Da den ellers kan udvikles til en længere varende skade, hvor kroppen begynder at tilpasse sig et fejl mønster, fordi kroppen uden rette fokus på genoptræning og behandling skal kompensere for skaden. I værste tilfælde kan skaden blive kronisk med ændringer i vævet (sener, ledbånd, muskler med mere) til følge.

> 100 dage

Den kroniske fase

Er du ufrivillig eller ej endt med en kronisk skade, bør dit fokus være det samme som i den sub akutte fase. Dog skal du være opmærksom på at genoptræning og eventuel behandling kan tage længere tid, da vævet (sener, ledbånd, muskler med mere) omkring skaden og andre steder i kroppen har ændret sig.

Læs mere her

Har du allerede styr på din skade og bare vil igang?

eller

Vil du have mere dybdegående viden?

Recover Gym anbefaler følgende eksperter:

Stor København – YourPerformance

Holbæk (Mørkøv) – Sileo v/Karina Rasmussen

Odense – Klinik-Østerbye

Fredericia – Klinik Lasota

Skive – JR Manuel terapi

Aars – Dalen Sportsbehandling